Friday, July 13, 2007

Vrijdag de 13e...

Een week geleden kon ik niet meer wachten om te vertrekken, nu ziet het ernaar uit dat ik nog heeeel wat geduld zal moeten oefenen... Vrijdag de 13e is er helaas tussen gekomen.

Iets meer dan een maand geleden had ik een klein accidentje in de turnles: verkeerd neergekomen en mijn knie pijn gedaan. Leek niet zo erg, maar toch maar naar het ziekenhuis gegaan. Daar stelden ze me gerust, als het niet erger werd zou het wel in orde komen. 3 doktersbezoeken, 2 kinesie-beurten, 1 specialist en 1 MRI-scan verder blijkt dat mijn voorste kruisbanden afgescheurd zijn... Dat geneest niet vanzelf, dus moet geopereerd worden. Vroegste datum daarvoor: 16 augustus. Revalidatie: 4 a 6 maanden.


1 augustus kan dus al als vertrekdatum geschrapt worden. In het beste scenario zou ik eind september kunnen vertrekken, dan zou ik na 6 weken kruk-vrij moeten zijn (en dat terwijl ik nu nog gewoon rondwandel, best wel frustrerend) en verder kunnen revalideren in Kampala. Hopelijk is het daar geen probleem dat ik pas later zal komen. Ik heb de Oegandese gewoonte van te laat te komen iets te snel opgepikt blijkbaar...

Jammer, maar helaas... Er zit niet veel anders op. Gelukkig doet het weer momenteel zn best om me wat op te peppen :) En natuurlijk heb ik nu ook meer tijd om nog afscheid te nemen van jullie!

1 comment:

  1. Hou er de moed maar in hé meisje !!! Jouw tijd komt zeker en vast nog !!!

    Zomergroetjes / JOHAN Mayeur

    ReplyDelete